Fossum G11/G12 vant over Storm

Tirsdag kveld spilte vårt nye superlag, Fossums G11/G12 kamp borte mot Storm. Og hvilken kamp vi ble vitne til 😮

1.omgang startet med et visst pres fra Storm og et noe nervøst Fossumlag ble presset bakover på banen. Men da de fleste nerver slapp taket tok guttene over. Angrep på angrep ble produsert, og keepern til Storm virket nok for noen spillere utrolig god, men sannheten fra trenersida var vel at han ble skutt god. For de fleste avslutninger traff som regel keepern. Men selv om ventetida utover i omgangen ble lang, kom til slutt scoringen til Fossum. 1-0 og 2-0 ble gjort på slutten av en meget god 1.omgang.

I pausen ble vi enige om at vi skulle fortsette og spille god fotball, jobbe knallhardt og stresse Storm ytterligere. Derfor var det nesten uvirkelig at Storm fikk redusere til 1-2 og deretter utligne til 2-2 før de første fem minuttene var spillt. Men derfra og inn var det stor dominas av vårt nye superlag. Sjanse etter sjanse og skudd på skudd ble løsnet mot Storm-keepern, men det skulle vise seg å ta lang tid før ledermålet kom. Men da det først kom var jubelen desto større. Etter høyt press var det plutselig Mats som fikk stå helt alene foran Storms keeper. Et godt mottak og en god avslutning sørget for ledelse 3-2 til Fossum. Og nå var koden knekt. Mats gjorde etter hvert 4-2 og 5-2, før Severin satte inn det siste målet som sørget for 6-2 seier over Storm.

På laget spilte: Marcus, Thomas, Andreas, Jesper, Greger, Adrian, Sigurd, Ludvik, Jonas, Mats og Severin.