Uavgjort i tett og jevn kamp

Det ble en jevn batalje mellom Fossum og Snøgg på Fossum Arena mandag kveld. Fossum ledet 3 ganger, men alle ganger ble de hentet inn igjen av Snøgg. Scoring nr 1 kom etter utspill fra Sara, ballen ble stusset videre til Guro, som satte ballen rolig forbi Snøggs utrusende keeper. Mål nr 2 var langskudd fra Ingrid som Snøggs keeper slapp inn mellom hendene, mens mål nr 3 kom etter at Hedda hadde driblet vekk 3-4 spillere og skjøt knallhardt fra 16 meter forbi Snøggs keeper. Offensivt var denne kampen en fremgang fra tidligere kamper i og med at vi skaper flere sjanser enn før. Når vi får  opp kommunikasjonen mellom spillerne , så klarer vi også å tette igjen bakover. Fra forsvaret jobbet flere godt, men Mari som kom inn som høyreback spilte en meget god kamp og tok de tøffe duellene. Hedda skapte også mye trøbbel for Snøggforsvaret, spesielt i andre omgang.  De som var med mot Snøgg var : Frida V, Frida SL, Ingrid, Mari, Linnea, Heidi, Marie, Maria, Anna, Guro, Sara, Hedda, Malene og Martine.