TAP FOR GRANE

Fossums J16 tapte 2-1 i sin andre kamp i årets serie. I begge omganger begynte Fossum noe trått, men ble bedre og bedre etterhvert som omgangen skred frem. Periodevis spilte Fossum-jentene fin fotball, men ble hardt straffet av lange baller til raske spisser hos Grane. Fossums mål ble satt inn av banens beste spiller, Frida SL. Hun la ballen til rette fra ca 35 m, så at Granes keeper var litt langt ute og satte ballen utagbart over keeperen. På Fossum var det flere som utmerket seg. Midtforsvaret med Heidi og Cecilie jobbet bedre sammen enn siste kamp, Sara kom også inn i midtforsvaret etterhvert og gjorde en god jobb. Guro hadde flere nære på sjanser, og Maria gjorde et bra innhopp da hun kom på banen. Det var også godt å se at en av våre mange skadde spillere var tilbake, Anna viste at hun er på rett vei.  Alt i alt stor fremgang fra forrige kamp. De som spilte var : Linnea, Pia, Oda, Marie, Heidi, Frida V, Frida SL, Martine, Guro, Cecilie, Mari, Sara, Ingrid, Anna og Maria