Sesongen startet med tap for G12

Onsdag var det klart for sesongens første seriekamp for Fossums G12. Den ble spilt mot Borg og endte med et surt  4-2 tap.

I regnværet på Menstad kom gutta fra Fossum tregt i gang. Dårlig press og liten bevegelse resulterte i at Borg gikk opp i en tidlig 2-0 ledelse. Men så ble gutta varme i trøya og kampen ble mer jevnspilt. Mot slutten av 1.omgang reduserte vi etter flott spill. Didrik O. Langen satte til slutt inn reduseringen til 2-1. Men vi rakk så vidt å juble ferdig før Borg la på til 3-1, som også ble pauseresultatet.

2.omgangen startet bra. Med høyere intensitet og langt større bevegelse kom Fossum til flere store muligheter. Men flere uheldige og feil valg i avgjørende situasjoner førte til at reduseringen uteble. Midtveis i omgangen gikk Borg opp til 4-1 mot spillets gang. Målet var også av den billige sorten og kunne enkelt vært avklart på et tidligere tidspunkt. Etter skåringen tok Fossum igjen over og førte kampen. Adrian Nordby Skipar reduserte til 4-2. Og selv om Fossum også avsluttet kampen best med godt spill og mange gode sjanser, endte kampen med et surt 4-2 tap.

På laget spilte Marcus, Thomas, Jørgen, Ludvik, Adrian, Didrik, Jon, Knut, Herman, Severin og Tarald. Jonas og Greger var fraværende.