Første kampen for G11/G12 endte med tap.

Tirsdag spilte Fossums «nye» lag, Fossum G11/G12 bortekamp mot Eidanger i 12-års serien. Kampen var jevnspilt, men endte til slutt med tap 4-2.

Kampen ble spilt på Herregårdsstranda, en bane som var en smule mer ujevn enn den flotte banen vi har på Fossum. Dette medførte at ballmottaket og pasningene ble så som så. Fossums gutter var nok derfor litt spente og usikre på egne ferdigheter. Men dette var likt for begge lag.

Kampen startet med en del individuelle feil fra Fossums side, og Eidanger var de som var farligst frempå. Det var også de som tok ledelsen etter et kvarters spill. Men videre utover i kampen kom Fossum mer og mer med. Likevel var det Eidanger som kunne gå opp til 2-0 etter at vi gjorde det vanskelig for oss selv. Men Fossum kom tilbake og Thomas reduserte med et skikkelig «sleivspark» som gikk i en fin bue over keeper og direkte i mål. Det sto dermed 2-1 til pause.

2.omgangen ble enda bedre spillemessig, men det var Eidanger som skåret først på et skikkelig langskudd. Deretter kom Fossum tilbake  og reduserte nok en gang. Etter et høyt spark fra en Eidangerspiller midt på banen, gikk Mats ned for telling. Han fikk et soleklart frispark. Men Mats lå nede med store smerter i hodet. Han trengte derfor litt pleie før han var på beina igjen. Frisparket ville han ta selv, og hvilket frispark. Omtrent fra midtbanen ladet Mats kanonen og fyrte løs. Ballen gikk rett i mål og stillingen var 3-2. Men istedet for 3-3 og ny spenning i kampen, slapp vi inn et billig mål på corner. Dermed endte den første kampen til G11/G12 med tap 4-2. Men det var en spennende og jevnspilt kamp, så det blir spennende og følge dette laget videre.