Eliteseriespillere fra ODD Grenland trente G12.

Treningen i dag var så vidt i gang med oppsummering av ukas kamper da vi plutselig fikk storfint besøk. Over den flotte matta på Fossum dukket nemlig Adem Güven og Herolind Shala fra Odd Grenland opp. Trener Tommy Nordby hadde invitert de opp for å lære bort noen triks og snakke om hvordan det er å spille fotball i Eliteserien.

 

Selve treningen startet med tradisjonell firkant og spill fire mot to, ledet av Thor H. Ytterbø. Deretter overtok eliteseriespillerne treningen og innførte en ny øvelse som de selv bruker mye på sin trening under Dag Eilev Fagermos ledelse. Sakte men sikkert gikk øvelsene bedre og bedre, og innsatsen fra gutta var upåklagelig. Treningen ble avsluttet med spill tre mot tre. Her sto tempo, driblinger og avslutninger på mål i fokus, og gutta fikk til tider inn mange fine mål etter flott spill. Når det så gikk litt i stå, var det kjekt å få tilbakemeldinger fra Güven og Shala.

Grunnet et tøft kampprogram med to kamper på to dager før dagens trening, var det mange spillere som i dag valgte å stå over dagens trening. Det var litt synd, men lite vi får gjort noe med nå. Men gutta fra Falkum kunne gjerne tenke å besøke oss igjen, så da er det håp om at de kanskje dukker opp igjen, og da satser vi på å ha flere spillere på trening.

Vi takker uansett for besøket og tar med oss dagens tips og triks videre i sesongen, så ønsker vi gutta fra Falkum hjertelig velkommen ved en senere anledning!

Hilsen Thomas, Didrik, Ludvik, Tarald, Greger og Adrian.