Silje 7 – Borg 4 !

Klar seier mot Borg…

I lørdagens treningskamp mot Borg viste Silje at vinterens håndballtrening ikke hadde redusert scoringsformen. Nesten rett fra håndballbanen, hvor hun har «bøttet» inn mål for Gjerpen, tilbake på spissplassen viste hun også hvor fotballmålet står. Da kampen ble blåst av hadde hun scoret 7 av Fossums 11 mål denne dagen. Man kan begynne å lure på om håndballtrening kan gi fotballresultater, for det var en annen håndballspiller, som også scoret 3 mål, Hedda. Som om ikke det var nok , så var det en tidligere håndballspiller som scoret Fossums siste mål denne dagen, Maria. Treningskampen endte til slutt 11-4 til Fossum i en målrik og underholdende kamp. Dagens meget gode kaptein Ida må også nevnes. Hun  oppildnet sine medspillere til å levere god innsats gjennom hele kampen. Nå er det riktignok meget lang tid siden Ida spilte håndball, selv det ryktes av dagens trener Øyvind har en gammel video med Ida,Cecilie og Hedda fra deres «storhetstid» på håndballbanen (omtrent fra første klasse !).  De som deltok på kampen var : Silje, Hedda, Maria, Kamilla, Mari, Martine, Anna, Heidi, Marie, Oda, Ida og Linnea.