J16 klar for 1. runde i NM

Grane slått på Bakken…Siste kvalik-kamp for NM ble spilt på Grane’s bane torsdag kveld. Det var et heltent Fossum-lag som entret Granes flotte nye bane. Fossum spilte til tider bra, men var litt forsiktige i duellene i første omgang. Uansett var det Fossum-jentene som ville spille ball. Ballen gikk fra forsvar til midtbane og frem til våre 2 raske spisser Guro og Hedda. Grane så ut til å ha formasjonen 8-0-2 , og lå kompakt rundt egen 16 meter og sendte lange baller opp til 1 rask spiss. I mål hadde de en meget god keeper. Etter banespillet var det derfor ikke ufortjent da Guro satte inn 1-0 midt i første omgang. Kampbildet fortsatte gjennom hele omgangen. I andre omgang spilte Fossum jentene ballen ennå raskere. Midten av midtbaneleddet med Mariken og Ingrid kjørte rundt med  Granes midtbane. Stina og Cecilie tok seg av de lange ballene som ble pumpet opp fra Granes forsvar. Mari var våkent fremme på de ballene som gikk over vårt forsvar og stod en god kamp i mål. Hedda og Guro var konstante uromoment foran og var bare centimeter fra å øke ledelsen ved flere anledninger. Sidebackene våre spilte en bra defensiv kamp. Åsa og Frida var gode mot et kompakt Grane-lag og bidro til å holde bredden. Marie , Heidi og Malene kom inn i 2 omgang, og spesielt Malene kom seg frem ved flere anledninger og fikk lagt inn med sitt gode venstreben. Hun slet med en skade fra Englandsoppholdet,  og måtte derfor gå ut igjen etter kort tid. Resultatet endte 1-0 til Fossum og var til de grader fortjent ! De som var med på å sikre avansement til 1 NM runde var : Heidi, Marie, Åsa, Guro, Sara, Linnea, Cecilie, Hedda, Stina, Mariken, Ingrid, Mari, Frida SL og Malene