God 1.omg av J 16

Nok engang 2-2 for J 16.

ikke helt fornøyde

Etter en glimrende gjennomført 1.omg og mye skryt fra Rønningen i pausen ble ikke 2.omg den enveiskjøringen vi troddde.

Meget godt forsvar med Rebekka og Linnea på sidene,Synne og Sara imidten ga ikke Snøgg mange sjanser. Ingrid og Mariken eide midtbanen og styrte som de ville.Malene og Marie kom stadig frem på kantene. Oppspillene til Hedda og Guro kunne ha vært noe mer presise,men med deres hurtighet kom vi stadig til sjanser. Ikke mange 100% sjanser,men det var veldig fortjent da Hedda visste frem sine kvaliteter og satt inn 0-1 målet etter flott soloraid. Vi holdt ballen langs bakken og kjapt 1 touch spill gjorde at vi fikk mye skryt fra Snøgg treneren. En meget god omgang av samtlige. Da Ingrid satt inn 0-2, burde kampen vært avgjort. Men Snøgg kviknet til å satt vårt forsvar ut av spill ved noen anledninger og reduserte til 2-2. Kunne også ha fått sitt 3.mål,men en laaang tå fra en frisk Rebekka hindret dette. Fossum tok over igjen,men vi ikke satt sjansene. En god kamp av Mari i mål.Maria og Heidi fikk også sin debut i Fosssumdrakten og viste lovende takter. Kun mellomfornøyd med 2-2,men spiller vi som i 1.omg(årsbeste) skal det bli mange poeng fremover.
Nå reiser vi til Ipswich for mer trening.