2 – 2 MOT URÆDD

Uavgjort i NM-kvalifiseringskampen var et greit resultat….

Det var et heltent Fossumlag som møtte et like heltent Urædd-lag til kamp for å kvalifisere seg til NM for 16-åringer. Jentene skred respektløst til verket og ordnet 1-0 etter kort tid i første omgang. Guro satte ballen i mål etter flott fremspill av Frida. Det tok ikke mange minuttene før Guro var frempå ennå en gang og dermed stod det 2-0. De fleste så vel på det tidspunktet for seg en solid seier til Fossum. Men – ikke lenge etter 2-0 ledelsen rotet vi det til i egen 16 meter og Urædd kunne redusere fra kort hold etter klabb og babb. Kampen bølget frem og tilbake, og en Urædds fremtredende spillere, spissen,  scoret på et godt skudd og reduserte til 2-2. Mari ble rett etter dette skadet og Ingrid tok over plassen i mål.  Dette var også pauseresultatet. I andre omgang ble det produsert få sjanser fra begge lag. Nærmest scoring var Urædd rett før slutt med et skudd som gikk i tverrliggeren. På Fossum var det få som utmerket seg spesielt , men Linnea, Rebekka og Ida gjorde en god kamp da de kom inn i andre omgang. Følgende spillere var med : Mari, Sara, Cecilie, Synne, Åsa, Stina, Mariken, Ingrid, Frida SL, Guro, Hedda, Rebekka, Malene, Linnea, Ida og Silje