BRAKSEIER TIL J16 !

14-0 i 1. kvalifiserende kamp til NM…..

J16 leverte en meget god første obligatoriske kamp for sesongen 2012 da HEI ble slått hele 14-0 på Fossum Arena søndag ettermiddag. Kampen er første av 4 kamper som kvalifiserer lag fra Telemark til NM. Fossum hadde fått alle A-lagspillerne som holder alderen til J16 med seg. Guro startet kampen med ekte hat-trick, og Marie scoret på sitt første touch på ballen slik at det stod 4-0 til pause. Da var HEI-spillerne kraftig møre. Etter pause var det enveiskjøring hele omgang, og det puttet på 10 mål til. Kampen endte med kalassifrene 14-0. Neste søndag kl. 18.00 står Urædd på den andre siden på Fossum Arena. Det blir nok en langt tøffere kamp. De som var med på et meget bra Fossum-lag var : Mari, Hedda, Rebekka, Sara, Cecilie, Synne, Anna, Stina, Linnea, Marie, Guro, Åsa, Ida, Malene, Ingrid, Silje og Frida SL,