Stor framgang tross tap

3 mål av Hedda for bortelaget !!!! 

Samtlige J16 spillere var i aksjon i miniturneringen mellom Fossums J16, Telemark kretslag J14 og et sammen satt J16 lag fra forskjellige Tønsbergklubber. Første kamp gikk mellom Fossum og Telemark. På Telemarks lag var 3 Fossum-spillere representert : Rebekka, Malene og Hedda.  I en relativ jevnspilt kamp vant til slutt Telemark 3-1 etter at vår egen Hedda scoret 2 av de 3 Telemarksmålene . For Fossum åpnet Silje målkontoen for 2012. For Fossums del var dette en stor fremgang fra forrige kamp. Spillemessig spilte laget bra og kom til flere gode sjanser. Vi spilte oss ut bakfra, kom på overlappinger og spilte innom flere ledd på midtbanen. Alt i alt en god kamp til tross for tap.

Neste kamp var mellom Tønsberg-bylag og Telemark. I denne kampen vant Telemark 1-0 etter nok en scoring av Fossums Hedda, og igjen leverte våre spillere Hedda, Malene og Rebekka en god kamp.

I siste kamp for dagen møttes Fossum J16 og Tønsberg bylag i en meget velspillende kamp. Fossum J16 gikk for første gang over til å spille 4-3-3 (dere fikk med det Kai David og Per !), og spilte bra. Laget prøvde nå å spille seg ut fra keeper, noe Fossum lykkes med gang på gang. Igjen så vi fikse kombinasjoner, overlappinger og gode enkeltmannsprestasjoner. Riktignok manglet vi det lille ekstra foran mål, men vi leser fortsatt januar, og det er lenge til seriestart. Det var 2 sterke forsvar som møttes og spillemessig var nok Fossum hakket bedre enn Tønsberg, men det var laget fra Vestfold som fikk det eneste målet i kampen. Trenerne var alle enig om at dette spillet var stor fremgang fra tidligere kamper, og alle leverte idag på et høyt nivå. Det blir feil å trekke frem enkeltspillere i disse kampene, siden det var hele laget som spilte bra.

En annen som også har formen inne var vår egen dommer Kim Behn. Han dømte ypperlig i alle 3 kampene og fikk ros fra samtlige lagledere. Han væremåte på banen og spilleforståelse burde være et eksempel for andre dommere. Vel blåst Kim !