Stygge siffer mot Telemarks beste 13-åringer !

Odd’s gutter rundspilte Fossums J16…

Det  ble stygge siffer mot Odds gutter 13 år på Fossum Arena mandag kveld. Fossums jenter måtte se hele 13 baller bak seg mot et meget velspillende Odd-lag. Odd’rane hadde meget bra teknikk, gode pasninger og spilte til tider ut Fossums jenter. J16 har nå hatt 3 tap på rad, men vi leser fortsatt bare januar. Det er ennå 3 mnd til seriestart. Hva kan vi lære av en sånn kamp ? Først og fremst å vise gode holdninger – det å kunne stå på i motgang ! Dernest må vi ta med oss lærdom av hvordan Oddeguttene spiller enkelt. Pasning – bevegelse – mottak .  På Fossum var det i dag ikke så mange som markerte seg. Ingrid spilte med ro på midtbanen, Sara hadde en god omgang på midtbanen i 1. omgang, Hedda var farlig i angrep og scoret Fossums trøstemål.