J16 bet fra seg mot Gjerpens gutter

Det var mye spill som varmet i desemberkulda…

Onsdag kveld var det duket for 2012-sesongens første treningskamp for fjorårets J14-lag som nå er blitt J16. På den andre banehalvdelen stod Gjerpens gutter14 lag. M.a.o var det mange fra Gjerpen ungdomsskole som hadde hatt mye å snakke om på skolen idag, og vil få mye å snakke om imorgen. Eller som en av guttene sa : Taper vi for jentene, så er jeg syk imorgen…!» Han som sa det kan trygt gå på skolen imorgen. Jentene tapte 4-0 etter å ha sluppet 3 i første omgang og 1 i andre omgang. 20 jenter fikk prøve seg, noen på uvante plasser, og mange av dem viste gryende form. Fossums trenere var godt fornøyd med mye av det som ble vist. Våre jenter var , bortsett fra de 10 første minuttene, betydelig tøffere i duellene. De la ikke noe imellom i nærkampene og vant mange av dem. Spillemessig var vi periodevis, særlig i annen omgang, fullt på høyde. Vi mangler litt foran motstanders mål, men det skal rettes på frem til sesongen 2012 begynner i april en gang. En god gjennomføring tidlig i sesongen !