Kan J16 klare KM ?

Spennende bortekamp mot Nøtterøy

Våre 16-åringer (og 14-åringer) møtte Nøtterøy i Tønsberg i en tett og jevn kamp mandag kveld. I første omgang hadde Fossum et klart overtak  og rullet opp det ene angrepet etter det andre, men det manglet uansett det siste for å få ballen i mål. Det var først etter et raid på venstresiden med påfølgende innlegg fra Henriette som Stina plasserte utagbart for keeper oppe ved bøylen. Et nydelig mål etter et flott angrep. 1-0 til pause. Etter pause tok Nøtterøy over og vant duellene på midtbanen. Fossum fikk ikke til det finspillet de hadde sist de gjestet Tønsberg (mot Teie), og var i grunnen heldig som fikk med seg alle poengene fra denne kampen. For å sitere Stina K : » det er bra å vinne på en dårlig dag ! » Og det oppsummerer denne kampen. På Fossums lag var det få som markerte seg, men Rebekka, Synne og Mari får pluss for god kamp. Frem til Tollnes som leder er det 6 poeng å ta igjen for å klare KM. Da skal Tollnes tape resten av kampene, men det skjer vel ikke……………….