GRATULERER MED KRETSMESTERSKAPET !

Ingen kan nå ta igjen J14 i 1 divisjon.

Målscorere mot Storm

.

Onsdag kveld sikret J14 formelt KM etter klar seier mot Storm. Det har lenge ligget i kortene at jentene ville ta hjem kretsmesterskapet, men først idag ble det klart at ingen kan ta dem igjen. Hittil har jentene 16 – 0 – 0 i kamper og 104 – 6 i målforskjell. Det var forøvrig Silje som scoret vårt 100’ende seriemål, et av hennes 3 for kvelden. Det var flere hendelser som må nevnes på denne kvelden. Pia hadde drømmetreff fra 40 meter på et fantastisk skudd, et av hennes 2 mål i denne kampen. Malene scoret sitt første mål i Fossumdrakta da hun innledet scoringsballet. Rebekka fikk drømmetreff fra 25 m og klinte ballen utagbart i krysset i siste spilleminutt. I tillegg hadde Kamilla J sin debut i Fossumdrakta og gjorde en bra kamp. Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, og jentene dro til slutt i land en 8-0 seier. I tillegg til de nevnte målscorerne var Mariken sist på det 8. målet.

Jentene som slo Storm 8-0