SURT TAP MOT ØRN-HORTEN

Kampen kunne(burde) vært punktert etter 1 omg…..

Fossum spilte en av sesongens beste omganger i 1 omgang. Ørn spillerne ble løpende imellom og sleit med å få til eget spill. Samspillet og bevegelsene stemte godt og vi produserte en mengde sjanser. Med normal uttelling (1 av 4) burde vi  ledet med 3-4 mål til pause og punktert kampen. Men det ble med Julie Borges ene scoring, som kom etter et meget godt oppbygd angrep på høyre siden. Et perfekt innlegg ble kontant ekspedert i mål av Julie, som var flink i posisjoneringen i forkant av innlegget.

Etter pause er det ikke fullt så mye å glede seg over.  Ørn jobber seg mer og mer inn i kampen, og etter en dødball fra venstre får Ørn sin utligning. Det gir dem blod på tann og bare noen minutter senere smeller det igjen, 1-2. Ikke lenge etter øker de til 1-3. Fossum gir seg ikke, men det blir noe krampeaktig over det og vi må gå av banen uten ytterligere redusering.

Vi tar med oss prestasjonene fra 1 omg og ser frem til lokaloppgjøret mot Skarphedin førstkommende Lørdag. Den skal vinnes.

FHT