KNEPENT 4-5 TAP MOT EFFEKTIVE TOLLNES

Fossum hadde ikke  marginene med seg i går….

Jentene hadde fortjent alle poenga etter spill og sjanser i gårsdagens lokaloppgjør mot Tollnes. Spillemessig var vi det klart førende laget,  men sjanseutnyttelsen stod ikke helt i forhold til spillet. Tollnes(som er et veldig direktespillende lag) var effektive men hadde også sine farligheter utenom måla

  Men jentene skal ha ros for  innsatsen. Selv om vi ble liggende under 5-2 et stykke ut i 2 omgang, var det ingen resignasjon å spore. Tollnes ble spilt lave de siste 20-25 minuttene og hadde mer enn nok med å slå ballen unna.

Som sagt: Periodevis mye bra spill, men vi er fortsatt ikke flinke nok til å vri spillet,  og trer det inn i samme trange rom vi kommer ut fra. Vi kan også bli langt bedre til å fylle på med folk i boks, når kantene/ spissene kommer ned til dørlinja(som skjedde mange ganger i går).  Jevnt bra prestasjoner av alle, men noen utmerket seg ekstra. Mari U Berge, Hilde S Fossing og Victoria Andersen var de toneangivende spillerne på hjemmelaget i går.

Målscorere hjemmelaget: Victoria Andersen 3, samt 1 selvmål(Innlegg: Marte Yttre-Hauge)