GRATULERER SOM «NORGESMESTERE» !

Adidas cup regnes som det uoffisielle NM for 14-åringer. FOSSUM VANT FINALEN !………………………….

HERLIG JENTER –  VI ER BEST I NORGE !

14-åringene har i helgen spilt semifinale og finale i Adidascup. Lørdag stod hvitkledde Gneist fra Bergen på den andre banehalvdelen og skulle måle krefter mot våre blåkledde. De første 10 minuttene ble Gneist rundspilt og Fossum ledet 2-0.  Etter dette datt Fossum litt sammen og spillet jevnet seg ut. Gneits kom lenger frem på banen og vant duellene. Det kunne virke som våre jenter var preget av alvoret og den tidlige ledelsen. Hedda i praktslag sørget for 3 mål denne dagen og det siste satte Henriette inn. Mer enn godkjent også til forsvarsklippen Synne , samt Frida V i målet. Rebekka kom etterhvert inn og gjorde en god kamp. Resten av laget virket preget av stundens alvor. Frida V slo dessverre opp skaden og måte gå ut til pause, og igjen tok Mari sporty over spilte godt. Kampen endte til slutt 4-2 til Fossum og var vel fortjent.

Etter middag på Fridays, litt sightseeing i Oslo og en god natts søvn våknet jentene til kraftig regn søndag morgen. En god frokost, litt hvile og dro  deretter ned til Valle med 16 motiverte jenter klar til kamp mot topplaget i Hordaland, Hetlevik. Et lag som er like suverene i sin divisjon, som Fossums jenter er i sin. Norges to beste 14-års lag skal møtes til kappestrid ! Fossum tok tidlig tak i kampen og hadde et spillemessig overtak. Et langt oppspill fra Mariken mot våre spisser ble feilberegnet av Hetleviks keeper og Fossum ledet 1-0. Kampen jevnet seg ut det var mye kjemping på midten av banen. Corner til Fossum midt 1. omgang. Synne (med sannsynligvis Norges beste cornere) tar corner fra venstre og SKRUR DEN RETT I MÅL !  2 – 0 til Fossum. Kampen fortsetter å være jevn og Hetlevik får en utligning rett før pause. Vi går i garderoben med 2-1 ledelse. 2 omgang starter som den forrige sluttet, med jevnt spill. Fossum vinner etterhvert flere dueller på midtbanen og tar sakt men sikkert over. Midt i omgangen blir det blåst frispark fordel Fossum midt på Hetleviks banehalvdel, litt til venstre. Igjen gjør Synne seg klar, skudd mot mål, den stusser borti en Hetlevik forsvarer og går i mål, 3-1 TIL FOSSUM !  Etter dette tar Hetlevik noe over, og Fossum blir naturlignok liggende noe lavt. På finalelaget spilte alle med hjertet utenpå drakta, men Synne må nevnes spesielt. Hun scoret 2 mål og nøytraliserte Hetleviks sterke spiss totalt. At hun ikke ble kåret til finalens beste spiller er i skrivende stund uforstålig. (Det må ha vært en bergenser som stod for kåringen !)  På slutten reduserer Hetlevik nok en gang, og det blir spennende siste 5 minutter. Kampen ebber ut med 3-2 seier, OG FOSSUM ER DERMED NORGES BESTE 14-ÅRSLAG. De som er blitt Norgesmestere er : Frida Vidme , Camilla Tufte, Malene Småbrekke, Synne Lyng, Pia Berberg, Oda Næss, Rebekka Tveit, Linnea Wivilson, Cecilie Gløsmyr, Frida Svindal Larsen, Hedda Rønningen, Mariken Kleppe, Ida Ballestad, Henriette Johansen, Silje Tång, Ingrid Bergland og Mari Torbjørnsen.