Pia scoret på første sparket !

Pia Amalie kom inn og scoret på første touchen….

Pia Amalie ble byttet inn midtveis i kampen og hadde ikke  vært lenger på banen enn 10 sekunder før hun sendte iveg et susende skudd rett i mål.  Vakkert ! Som de andre kampene i høst , så tok det en omgang før jentene kom skikkelig igang. Eidanger sjokkerte Fossums godt vante 14 års-jenter med å ta ledelsen 1-0 på eget gress tidlig i første omgang. Alvoret gikk opp for jentene, og dermed gikk  innsatsen opp et par hakk. Forsvaret fikk satt seg og dagens keepere Hedda og Mari fikk lite å gjøre etter dette. Til pause hadde Fossum snudd kampen og ledet 2-1. Som vanlig  var det liten tvil i 2. omgang og Fossum puttet ytterligere 4 mål. I tillegg til Pia scoret Frida SL 2 mål, Ida , Henriette og Silje puttet 1 hver. En av våre verdier er Innsats. Det var flere som leverte god innsats etterhvert som kampen skred frem, men Oda skal nevnes spesielt. Hun løp, jobbet og slet når hun var på banen. Silje var et konstant uromoment foran , og satte Eidangers forsvar på prøve flere ganger. Synne og Cecilie fikk etterhvert justert avstanden seg imellom, og stengte dermed forsvaret. Rebekka hadde flere gode overlappinger og var offensivt god idag. I sum en solid seier på en middels dag !