Stø kurs !

Seier etter god 2. omgang……..

J 14 har stø kurs mot kretsmesterskapet i Telemark, og er nå kun 1 seier fra å avgjøre KM til sin fordel. Dagens kamp mot Skade bestod av dårlig 1. omgang som kun Ingrid, Frida V, Synne og Ida får godkjent. Lagene gikk til pause med 0-0. Det var et «nytt» Fossum-lag som kom på banen i 2. omgang. Innsatsen ble giret opp flere hakk og Skade var i realiteten sjanseløse mot et periodevis fintspillende Fossum-lag. Godkjent innsats til samtlige i 2.omgang. (vel- nå er jeg usikker om Frida V var nær ballen i den omgangen ?). Synne’s meget gode cornere sørget for at Camilla og Ingrid fulgte på og fikk et mål hver. I tillegg nettet Henriette på et langskudd og kampen endte dermed 3-0 til Fossum. Det betyr at  har jentene ennå til gode å slippe inn mål i høst. I 2 omgang får alle godkjent med et ekstra pluss til Ingrid for utrettelig jobbing og god variasjon i fordeling av baller, til Henriette for bra driblinger, pasninger og skudd fra midtbanen, til Ida for gode forseringer og innlegg fra begge kanter og til Synne for god kontroll bakover og prikkfrie cornere.