Seier!!! (i andre omgang)

Det ble en halv seier i kampen mot Heistads jentelag sist torsdag. Fossumjentene (jenter 9 blå) stod på helt inn og vant 2. omgang med 2-1. Sluttresultatet ble 6-3 til Heistad.

Kampen begynte dårlig. Det gikk 5 sekunder fra Fossum hadde avspark til ballen lå i vårt mål. Så gikk det lenge før det kom flere mål. Innsatsen blant jentene i var fomidabel i forsvar. De gikk uredd inn i duell med de største Heistadjentene. Da stillingen var 4-0 fikk Fossum mål.

Duellene var harde, her er Hedvig i aksjon
Tomålsscorer Andrine gratuleres av Silje Marie.

Andre omgangen var veldig bra. Spenningen var høy på sidelinja og Fossumsupporterne ropte så mye de klarte og motiverte jentene til full innsats. Slikt blir det resultater av.

Heistad klarte kun å score én gang, mens Fossum altså scorte to. Vi gleder oss til de neste tre kampene som går på Fossum.