A-laget gikk på et tap i første seriekamp etter ferien

Da stod Grimstad Amazon for turen. Første kampen etter ferien.

Kampen gikk på gressbane, noe som skulle være et bra utgangspunkt for et nokså ungt lag som tok med seg 3.plassen fra Danmark. Kampen ble spilt på Levermyr stadion.

1. omgang ble ikke spilt slik vi hadde forestilt oss, og det ble slått mye lange baller. Spillet vi tidligere har hatt var ikke til stede. Var rett og slett for liten konsentrasjon og unøyaktige passninger. Amazon hadde tidlig i omgangen en vannvittig sjanse til å gå opp til 1-0 ledelse, men stolpen var i veien. De fikk en ny sjanse senere i omgangen på slurv av forsvaret, den satt de, og de gikk til pause med 1-0 ledelse. Alikevel var omgangen ganske gjevn. Både JUlie Borge og Victoria Andersen hadde sjanser på mål.

2. omgang var i gang, og litt uti omgangen satte Borg ballen i mål på en headding. Målet ble anullert, og Amazon gikk istedenfor senere opp i 2-0 ledelse. Spillet fungerte bedre i denne omgangen, og det ble spilt opp langs venstre siden, hvor Borge fikk ballen innenfor 16 meter’n. Det blir straffe ut av dette og Victoria Andersen setter ballen i mål. Det er 2-1. Fossum har flere sjanser til å utligne, men nok en gang går Amazon opp å scorer, nok en gang slur fra Fossums side. Når det gjenstår 10 min, får Fossum frispark like utenfor 16. Stina Kleppe tar det og det går rett i mål.

Det ender 3-2 seier til Amazon. Ett surt tap som kunne endt uangjort eller seier til Fossum, som seier til Amazon. Skal Fossum ta mange poeng i høst sesongen må vi score på sjansene og slutte å slippe inn slike mål

Først kommende torsdag skal A-laget igjen ut i krigen mor Eik-tønsberg på Fossum arena kl 19.00