SÅ NÆRE , SÅ NÆRE……………….

På en måte en litt trasig dag for Fossum i Dana-cup, med både tap for jenter 14 og jenter19 i semifinalen i A-sluttspillet, og begge gikk ut etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

MEN…. på mange måter et fantastisk mesterskap for klubben. Vi er en bydelsklubb i Skien, og får 2 jentelag på 3.plass i en av verdens største ungdomsturneringer. 14-årslaget ble i tillegg beste lag fra Norge i sin årsklasse. M.a.o så er Fossum en av turneringens beste jenteklubber. Vi har mye å være stolte av !!!!!!!

I tillegg fikke vi historiens beste resultat av et guttelag fra Fossum, og et sammensatt J16 lag kom til 1/8 dels finale i B-sluttspillet.

Jenter 19’s semi mot Urædd endte 1-1 , noe som også var greit etter spill og sjanser. På straffene bommet Urædd på 1 straffe og Fossum på 2 stk. 14-åringene møtte australsk motstand fra hovedstaden Canberra «down under». Etter 0-0 i en sjansefattig kamp bommet Fossum på 3 straffer og Frida reddet 2 av  Wooden Valley Redbacks straffer. I sum: GRATULERER TIL ALLE SPILLERE, LEDERE OG FORELDRE : VI HAR VUNNET 2 BRONSEMEDALJER I EN AV VERDENS STØRSTE TURNERINGER !