JENTER 19 KLAR FOR SEMI’N

JENTER 19 er klar for seminfinale mot Urædd imorgen fredag kl 12.50. I kvartfinalen ble Fram-Stjørdal slått med klare 3-0. Tidligere på dagen var det det Amazon fra Grimstad som fikke unngjelde av Kai David’s jenter med solide 5-0.

JENTER 16 ble slått ut fra B-sluttspillet’s 1/8 dels finale etter tap 3-1 for Vik fra Sogn. Jentene gjorde en heroisk innsats, med flere jenter halvskadet. Kampen lå lenge og vippet før Vik avgjorde på slutten. Tidligere på dagen knuste 16 åringene Bamble med klare 6-0. Når det i tillegg kan nevnes at Fossum spilte denne kampen uten innbyttere og i stekende sol, så sier dette mye om innsatsen som ble lagt ned.

JENTER 14 hadde full kontroll på Frogner fra Lillestrøm i 1/8 dels finalen, og vant med 3-0. Jentene var aldri truet, selv om det var en kamp der det var tøffe taklinger og spill på grensen av det tillatte som tok noe av fokuset hos spillere, ledere og publikum. Målene ble satt inn av Frida, Ingrid og Hedda. Kvartfinalen mot Horsens går imorgen fredag kl. 12.50

GUTTER 19 ble slått ut av Vadmyra med resultatet 5-1. Guttene tapte for et bedre lag iflg lagleder Bergland, men resultatet var i meste laget. Uansett så gratulerer vi guttene med tidenes beste resultat i Dana-cup for et guttelag fra Fossum.