HISTORISK AV GUTTER 19 I DANA-CUP !

Fornøyde trenere og spillere J14

Gutter 19 har stått for en fantastisk, historisk prestasjon i Fossum ved å være det første guttelaget som har spilt seg frem til A-sluttspill. Deres prestasjon er kanskje den største overraskelsen fra Telemark. I gruppespillet ble First Mobile fra Canada slått 1-0. Deretter ble Buøy fra Norge også slått 1-0. I gruppefinalen endte det med tap for Fauske. Første kamp i sluttspillet går torsdag (idag) kl. 13.20 mot Vadmyra. 1/16 delsfinale

Jenter 19 :

J19 har vært i en tøff pulje med 3 harde kamper. I gruppespillet har Nanset blitt slått 3-0, deretter ble det tap 2-0 for Fløya, og i siste kamp endte det 3-1 til Fossum mot Amazon. Kampen går 13.20 torsdag (idag) og er 1/8 dels finale.

Jenter 16 :

Jentene har lite spilletid sammen og bestått av egne spillere, spillere fra både J14 og J19 og i tillegg har Siljan J16 hjulpet oss med 5 spillere. I første kamp ble det indiske laget Phoenix Sports knust 16-0, forøvrig ble første mål scoret etter 23 sekunder. I de 2 neste kampene endte det med tap 2-0 for Hinna og 3-0 for danske Ry. I siste kamp i gruppespillet ble Varegg fra Bergen slått 1-0. Med 2 seiere og 2 tap ble det 3.plass i pulja og B-sluttspill for J16. deres kamp går idag torsdag mot Bamble fra Telemark kl. 12.10 (16/1 dels finale)

Jenter 14

Mange har hatt høye forventeninger til J14 i og med deres meget bra vårsesong hjemme. Laget har spilt ujevnt i Dana-cup. I første kamp mot finske Nurmijarven hadde jentene et konstant press og skapte mange sjanser, mange ble brent, men Fossum dro en 4-0 seier i land. I neste kamp storspilte jentene og viste seg fra sin beste side og vant med klare 7-0 mot Voll fra Jæren (nr. 2 i Rogaland-serien). I gruppefinalen møtte Fossum Astor fra Trondheim. I en jevn kamp der storspillet uteble vant våre jenter 3-2 og ble gruppevinnere. 14-åringene møter Frogner fra Oslo i 1/8 dels finale kl. 16.30.