Fortjent seier til Urædd!

Urædd vant torsdagskveld 1-6 over Fossum. En fortjent seier.

Nok en gang ble Urædd for sterke, og viste at det er de som topper tabellen i 2. div. Forrige møte endte med 2-1 seier til Urædd. Et nokså urettferdig resultat etter kampen å være. Fossum skulle i kveld ta revansj mot nabobylaget Urædd. Det endte i en full fortjent seier til Urædd, og liten tæl og innsats fra Fossumjentene.

Første omgang var det ikke mye som stemte noen steder. Mer eller mindre rant det inn mål en periode, og kampen ble blåst av 0-5 til pause. Kai David hadde ikke mye å si til pause. Han var målløs, noe resten av garderoben også var.

Andre omgang begynte Fossum aggresivt og den fine fotballen som de tidligere har vist, kom gradvis. Omgangen endte 1-1. Selvmål av Urædd. Kampen endte tilslutt 1-6.

Selv med denne kampen, syntes Kai David og de andre fra støtte apparatet at Fossum har tatt et stort steg. Det å høre fra andre klubber at Fossum er det beste spillende laget i avdelingen varmer Kai David og spillernes hjerte.  I sommer og til høsten skal dette bygges videre på. Måtte høst sesongen bli like bra og enda litt bedre.

For å nevne noen avgangselever ved Toppidrett: ønsker vi Camilla Kristoffersen, Linnea Shalin og Heidi Eikeland lykke til videre. To sist nevnte, lykke til i USA.

Ikke minst må vi gi en stor takk til vår spiller nr 10# Maryam Husseini. Spilleren som alltid står på og gir 100 %. Lojaliteten hennes er til stede hele veien og hun er en 24timers utøver helt ut. Selv til mange andre klubbtilbud, har Maryam sagt nei, og hatt hjerte i klubben. Mye av dette er i det sosiale i laget, noe som er vanskelig å reise fra. Kampen mot Urædd var Maryams siste kamp for Fossum for denne gang, og ønsker henne lykke til i USA,  hvor hun skal spille college fotball. Hun skal ut å vise seg for den store verden, noe denne jenta vil ta med glans.

Hele Fossum er stolt over å kunne si de har hatt Maryam i klubben. Hun var også avgangselev ved Toppidrett, sammen med Caroline Helgesen og Victoria Andersen som nå har kommet tilbake til klubben. Dette var for øvrig Victorias første kamp for laget.

Ønsker Victoria Andersen velkommen tilbake og en takk for nå, til Maryam Husseini

Til alle, en riktig god sommer. Kom tilbake til høsten, hvor Fossum skal vise mer fotball enn tidligere. Fossum skal også for øvrig ha med fler lag til Danacup, så om fristelsen for bra fotball er der, er det en snartur ned til Hörring.