Klar seier mot Snøgg for J16

Ingen tvil om hvem som var best..

Fossums J16, som denne dagen bestod av 3  j16 og resten j14 spillere førte kampen mot Snøgg J16 på Notodden og vant fortjent. Anne, Therese og kaptein Vilde spilte alle meget bra, selv om noen av dem selv ikke  synes dette. Alle 3 stod frem både defensivt og offensivt, og dette resulterte da også i 2 mål på Therese og 1 på Anne, mens vi ikke slapp inn noen bakover. Fra J14 var Frida V stø og sikker som alltid. Ved flere anledninger var hun våkent ute i feltet og avskjærte Snøggs spisser. I forsvaret var det flere spillere innom, men på sidebackene spilte både Camilla, Rebekka, Linnea og tidligere nevnte Anne med stor ro og hadde bortimot full kontroll. Midtforsvaret med kaptein Vilde, Cecilie og Synne  justerte seg flott ifht Snøggs lange pasninger, og sikret godt for hverandre. På midten på midtbanen var Mariken som vanlig solid, med lange og mange løp både offensivt og defensivt. I tillegg spilte Henriette en meget bra kamp sammen med MK på midten. Therese storspilte på høyresiden idag og slet ut flere venstrebacker i løpet av kampen, mens Ida gjorde livet surt for Snøggs høyreback med sine forseringer ned til dødlinja. På topp hadde vi idag Hedda og Mari. Begge gjorde det spisser skal gjøre, nemlig å score mål, og dermed ble det en pinne på hver av dem. Sluttresultatet endte dermed 5 – 0 til Fossum. En sterk borteseier med tanke på at Snøgg ble kretsmester for J14 ifjor.