Hjemmetap mot Lyngdal

Tap 2-3, burde vært seier….

Det ble et unødvendig tap på kunstgresset i dag. Fossum var det førende laget spillemessig, mens hardtarbeidende Lyngdal var farlig på overganger og dødballer. Lyngdal ledet 2-0 allerede etter 15 minutter og begge scoringene kom etter cornere. Fossum fikk nytt håp da Maryam Husseine scoret på et litt billig idømt straffe etter 21 minutter. Etter 37 minutter øker Lyngdal ledelsen til 3-1 etter nok en dødball. Fossum får igjen kontakt etter 40 minutter, da Ida Innleggen kontant setter inn 2- 3 etter et fint forspill på høyresiden .

Fossums dominans er klarere i 2 omgang  og  de spiller seg til den ene store sjansen etter den andre. Avsluttningene er ikke  presise nok og de som treffer innenfor ramma tar Lyngdals gode keeper seg av. Kampen ebber dermed ut med en 3-2 seier til Lyngdal.

Disse spilte (4-3-3): Marte Nylend (Lene Thommesen fra 45 min)-Tea Draganovic (Mari U Berge fra 45 min) Hilde S Fossing, Hedda A Dale, Caroline Helgesen,-Stina Kleppe, Lykke Ø Bergsli (Jeanett Johansen fra 80 min), Maryam Husseini-Elin Nystog, Julie Borge (Maria Sølie fra 45 min), Ida Innleggen.

FHT