Seier borte mot Ørn-Horten

Nok en gang seier til det unge a-laget til fossum. Denne seieren smakte ekstra godt, med tanke på tabellen.

Første omgang var preget av noe usikkerhet bakfra, ballen hadde vanskeligheter med å komme oppover på banen. Men når den kom opp, og det ble spilt igjennom, var det farlig foran mål. Ørn-Horten lå å trigget gjennom hele første omgang, og scorte på en miss av oss mot slutten av første.

Pausen fikk vi høre, som spillerne selv syntes. At dette var for dårlig!

Andre omgang hadde startet og det gikk ikke lang tid før første målet kom fra Maryam. Nå var spillerne mer effektive, og det ble mer hurtighet i ballen, noe det manglet i første. Spillet begynte å funke nå som de hadde endret litt på hvordan de skulle spille opp. Ørn-Horten var ikke med på dette og ble mer eller mindre spilt ut.

Andre målet kom fra Julie Borge, en retur fra Elin. Sist nevnte scorte kveldens siste mål. Skuddet var fra skrå vinkel , men Elin banket ballen hardt i nettet.

Det skal sies at det var 14 mot 11 på banen. Noe som endret seg mot slutten, da Fossum var og ble det sterkeste laget. I alt var dette en litt spesiell kamp med mye roping om feil dømming og ikke mål osv.

Vi tok seieren tilslutt og kunne reise hjem til skien med 5 strake seier.

Møt opp på Fossum Arena først kommende søndag. Da tar Fossum imot Lyngdal, og vi vil gi dere en fortryllende fortballkamp med mye bra spill.