Surt poengtap mot Pors

Jentene hadde fortjent alle poenga mot topplaget….

Ut ifra spill og sjanser  burde alle poenga blitt igjen hos hjemmelaget på Fossum., Det var en tøff kamp med 2 gode lag og med mange harde dueller. Fossum var det førende laget og skapte en god del flere sjanser enn Pors, som burde vært omsatt i scoringer. Vi fikk også et mål feilaktig annulert på stillingen 2-1 til oss i 2 omg. Når vi går opp til 3-2 med 9 minutter igjen å spille,øyner vi håp om 3 velfortjente poeng. Men den gang ei. Med ca 2 minutter igjen å spille utligner Pors etter en av sine farlige cornere. Målscorere for Fossum var: Julie Borge 2 og Ida Thorsen Innleggen.

Jeg vil først og fremst trekke frem laginnsatsen etter denne kampen. Når alle er på «nett» og kjemper for hverandre, viser vi at vi har mye bra kvalitet i laget.

FHT