Toppkampen i Fossums favør

Urædd slått på eget gress…

Himmelen åpnet seg og regnet bøttet ned rett før kampstart på Kjølnes,  da begge de to ubeseirede lagene i J14’s 1.divisjon møttes til dyst mandag ettermiddag. Kampen åpnet med en kjempesjanse til Fossum, men ballen strøk på utsiden. Fossums jenter tok raskt grep i kampen anført av en strålende opplagt Rebekka på høyreback. Hvis hun fortsetter å spille slike gode kamper etter en uke i syden, så må vi sende henne oftere utenlands. Forsvaret forøvrig var potte tett, takket være godt spill av Linnea, Synne, Camilla og Cecilie. Cecilie må nevnes spesielt. Hun slutter ikke å imponere, og spiller med innsiden av hodet og hjertet utenpå drakta i kamp etter kamp. Bakerst var vår klippe Frida V sikker og god. Midtbanen med Frida SL, Ida, Mariken, Henriette og Ingrid styrte kampen, «eide» midtbanen spesielt i andre omgang. Sammen med Rebekka var Ingrid idag Fossums beste. Gode pasninger, glitrende ballkontroll og utrettelig jobbing. I angrep var Mari, Hedda og Silje en konstant trusel, og som alltid ble det mål på Hedda og Silje. Kampens første mål ble satt inn av Ingrid fra skrå vinkel i første omgang. I andre omgang løp Hedda fra forsvaret og satte ballen rolig forbi keeper, deretter lobbet Silje ballen vakkert i mål før Hedda satte inn siste mål på hodet etter corner fra Synne. Kampen ebbet ut med 4-0 tilFossum.