Fossum klart best mot Skarphedin

Det var ingen tvil i dagens seriekamp på Fossum…

Et for dagen tafatt Skarphedin lag, klarte aldri å gjøre dagen seriekamp særlig spennende. Selv om de utlignet til 1-1i 1 omgangs siste minutt, var det aldri tvil om hvor seieren ville havne. Lykke Øverland Bergsli førte Fossum opp i 1-0 ledelse etter 13 min. Resten av  omgangen var Fossum det førende laget, men uten å få flere nettkjenninger.2 omg  starter med hardt fossum press og etter 3 minutter setter Maryam Husseini en retur kontrollert i mål og 2-1. 3-1 kommer etter 58 min ved Stina Kleppe. 4-1 er det Kaja B Grimsgaard som står for etter 77 min. Kronen på verket er det Julie Borge som står for, da hun møter et innlegg på første stolpe og header ballen opp i nærmeste kryss. Skarphedin har også noen muligheter, men avsluttningene var i dag alt for dårlig.