Sterk seier over Konnerud

A-laget tok i går en sterk 3-1 seier over en av avdelingsfavorittene, Konnerud….

Det var 2 gode lag som møttes til dyst på kunstgresset i går. Kampen åpnet i et høyt tempo med mange harde dueller, og spill som bølget frem og tilbake. Fossum tar best vare på sjansene og kan gå til pause med en komfortabel 2-0 ledelse. Scoringene kom ved Lykke Øverland Bergsli i det 15 min og Maria Kristine Sølie i det 35 min. Konnerud hadde absolutt sine sjanser, men var for anledningen veldig inneffektive.

Etter 6 min av 2 omg er Lykke  igjen frempå. Jeanett forserer langs venstrekanten og slår et perfekt innlegg som Lykke møter og setter kontrollert nede i venstre hjørne. Konnerud har en god lagmoral,å  gir på ingen måte opp. Etter 58 min kommer en velfortjent redusering. Etter scoringen får Konnerud blod på tann, å presser Fossum tilbake på banen. Konnerud spissene har ikke sin beste dag på jobben å brenner den ene store sjansen etter den andre. Etter ca 80 min ser vel de fleste en ny Konnerud ball i mål,men Marte er mesterlig med å hindrer en ny redusering.

Med samme laginnsats i kampene som kommer, skal Fossum bli vanskelig å hanskes med. Formkurven peker kun en vei  nå!

FHT