Fossum en fortjent seier over Konnerud

Fossum vant en fortjent siere over Konnerud torsdag kveld 26 mai. Det var et perfekt kampvær, og Kai David kalte det et drømme utgangspunkt for en kamp.  

Fossum var det ledenede laget i første omgang. Det var mange bra kombinasjoner og spillet bak fungerte. De fleste angrepene endte opp i avsluttniger. Fossum hadde full konsentrasjon og var svært aggresive. Til pause stod det 2-0, et meget bra resultat før andre omgang startet.  Andre omgang var preget av en mer aggresivt Konnerudlag, allikevel klarte Fossum å holde unna og kampen endte fortjent 3-1 seier til et meget stolt Fossumlag. målscorere var Lykke Bergsli(2) og Maria Sørlie på frispark.

Både Fossumspillere og støtteapparat var svært fornøyd med resultatet og ser frem til neste kamp borte mot Ørn-Horten 10/6.

G.I.R.