Angrepsoppvisning !

6 mål av Hedda , 4 mål av Silje…..

14-års jentene fosser frem i serien. I kveldens kamp mot Eidanger på Fossum Arena spilte jentene med sterk motvind i 1. omgang og red stormen av, praktisk talt. Vårt lag ble i perioder presset mer enn vi er vant til. Forsvaret med Camilla, Linnea, Cecilie og Synne hadde kontroll og tok seg av de angrepene som kom. Bakerst var vår eminente keeper Frida på plass og reddet de angrep som «blåstripene» fra Porsgrunn klarte å komme forbi vårt forsvar. Vårt første mål var en perle tatt rett ut av læreboka. Ingrid fosset frem på høyresiden, ned til dødlinja, hardt inn foran mål der Hedda satte ballen inn på volley utagbart for keeper. Vårt andre mål kom etter klabb og babb, en tåspiss fra Hedda og dermed ledet vi 2 – 0 til pause. Våre midtbanespillere Mariken, Karoline, Ida, Oda, Frida, Henriette og Ingrid gjorde en sterk innsats på midtbanen, vant baller, tok lange løp og serverte lekre pasninger. MEN – 2 omgang var spissenes omgang, SILJE OG HEDDA puttet ballen 4 ganger hver i omgangen og resultatet endte til slutt 10 – 0 til Fossum. Vi har lenge etterspurt bedre hodespill, og vår «huskokk» Geir Olav gikk ut høyt for noen uker siden og lovet 100,- til den puttet ballen i mål på hodet etter corner. Idag ble herr Tveit 100 kroner fattigere da et av Synne’ s perfekte cornere fant hodet til Hedda, som klokkerent satte ballen inn.  Eidanger’s trenere kom bort etter kampen og berømmet vårt lag for å være jevnt meget bra besatt, og det beste laget de hadde møtt. Vel gjennomført jenter !