J16 (14) knuste Tollnes «damelag»

Tollnes gikk gråtende av banen etter å ha tapt for «fjortiser»….

Fossums J16, som denne kvelden bestod av 3 jenter som er 16 år, 8 som er 14, 2 som er 13 og 1 som er 12 år gikk bort og vant en knusende 4 – 1 seier over Tollnes J16. Tollnes J16 var iflg Tollnes trener Terje Nystad ganske likt damelaget til Tollnes som spiller i 3 divisjon. M.a.o kan man jo da si at Fossums J 14 slo damelaget til Tollnes.  Sjef Martin var nok noe skeptisk før kampen da han flere ganger poengterte overfor jentene at de ikke måtte henge med hodet hvis de kom bakpå. Han kjenner tydeligvis ikke jentene godt nok ennå. De første minuttene så det også skummelt ut, men i Frida V’s skadefravær storspilte dagens keeper Malin og tok det som kom. Forsvaret som idag bestod av Synne, Rebekka, Camilla og Henriette tettet igjen for et hvert Tollnesforsøk, mens midtbanen med Ida, Frida SL, Anne og Therese jobbet og driblet og sentret så det var en fryd. Foran var Silje og Hedda en konstant trussel for Tollnes forsvaret. Når det røynet på kom Mari, Oda og Mariken inn og styrket laget ytterligere. En meget fortjent seier. Ydmykelsen var komplett da Frida SL rett før slutt driblet en av Tollnes-spillerne ut i «pølsebua» for så å kjøre tunnel på henne.  Målene ble satt inn av Hedda 2 , Silje og Synne skrudde inn sin tredje corner i år !