Nye lagledere med umiddelbar suksess

Gisle, Are og Øyvind ble vraket……….

Jenter 14 lot seg ikke vippe av pinnen med nye lagledere i kampen mot Pors. Det var bestemt for entid siden at Kjerstin og Geir Olav skulle være lagledere i en kamp i løpet av sesongen. Det var Pors som fikk unngjelde ! Våre jenter kom måpende ut av garderoben før kampstart med beskjed om å spille 3-5-2. Dette var en uvant formasjon. Og Pors åpnet med en kjempesjanse ! og det ble med den. Deretter var det enveiskjøring i 2 omganger. Til pause stod det 3-0 til Fossum. i andre omgang kom den såkalte ketchup-effekten og Fossums jenter stoppet til slutt på 13-0. Fossums overlegenhet blir enda tydeligere når banens beste var Porsekeeper Sofie Martinsen. Etter denne storseieren var imidletid overraskelsen stor da Kjerstin og Geir Olav straks etter dommeren blåste av kampen, leverte inn sin avskjedsøknad, med begrunnelse at de ville legge opp mens de var på topp. Dette betyr at Gisle , Are og Øyvind gjeninntrer i sine tidligere trener/laglederstillinger med umiddelbar virkning. Med unntak av en skadet Frida V spilte alle jentene en god kamp. Etter kampen ble seieren behørlig feiret med hjemmelaget sjokoladekake og brus for såvel spillere som tilskuere(foreldre). Per Ballestad likte kaken godt og mente dette burde bli en vane !