Treg start for Fossums damelag

Fossum står kun med 2 poeng etter 3 runder i serien. Kampene har vært gjevne, og hadde vi hatt marginene på vår side kunne vi stått med 9 poeng.
Da var det duket for tredje serie runde i 2.div for Fossums damer. Det var borte mot Eik-Tønsberg. Fossum var det klarte domminerende laget totaltsett gjennom kampen. I tider var det ganske gjevnt, men stort sett var Fossum et lite hakk over. Fossum ledet 2-1 til det var ti min igjen. Eik fikk et billig frispark på ca 25m. Lene Thommesen hadde fingrene på ballen, men fikk en liten dult i ryggen og den gikk over til bakre stolpe, hvor tre Eik spillere stod. Kampen endte til slutt 2-2. Noen både trenere og fossum spillere syntes var ganske så ufortjent. Det var mange triste ansikter da kampen var over..
Om jeg ikke sier for stort, vil jeg si Eik hadde dommerene med seg på sin side gjennom store deler av kampen. I denne kampen var det ikke en spesiell spiller som utmerket seg, men hele laget. Laget jobbet for hverandre, og du så en tydelig framgang fra de to første kampene 😀
I første rundt ble det et knepet tap over Urædd og resultatet ble 2-1. Kampen var gjevnspilt, og vi hadde sjanser til å kunne tatt poeng denne kampen. Men igjen trakk Urædd det lengste strået. Ingrid Vogsland Jensen var målscorer, mens Elin Nystog var klart fossums beste spiller og viste en enorm innsats og vilje hele kampen.
Andre runde var den en hjemme mot Amazon, en kamp fossum skulle vinne. Det var for anledningen duket for en hyllest til tidligere fossumdamer. Det var 40års jubileum. Kampen endte 2-2. En kamp fossum ikke var helt på topp. Fossum kom seg i andre omgang med flere store sjanser. et bla. fra Elin Nystog, som også scorte den ene målet for Fossum.

Serien er ennå ikke ferdig spilt. Fossum har vist stor framgang i fjor, og har mange unge talenter som viser seg frem.