G11 sin første 7er kamp endte med tap.

I går startet serien for G11. Det var en spent gjeng med Fossum-gutter som tok turen opp til Borg for å spille sin første kamp på 7er bane. Det endte med 13-4 tap, men det var ingen grunn til å henge med hodet for det.  En meget humpete bane som besto av sand, jord og noen gresstuster, får ta noe av skylda for ballens mange uforutsigbare bevegelser. Men dette var jo likt for begge lag, og det var lenge jevnt og litt nervøst på Borg. Likevel, Fossum G11 gjorde så godt de kunne og slik vi hadde avtalt.

Alle utspill ble startet med at Thomas kastet ballen ut til back. Vår gode backer, Mathias, Severin og Tarald gjorde mange gode vurderinger sammen med Greger i midtforsvaret. Vi var gode og klarte å etablere et pasningspill. Opptil flere ganger klarte vi å spille sju pasninger eller flere, før vi mistet ballen. Det er bra på en så humpete bane!

Keeperen til Borg derimot kastet aldri ballen ut. Derfor greide Borg å få flyttet ballen noe lenger opp i banen og etter et kvarters spill fikk Borgs gode spiss muligheten til å sette inn både 1-0 og 2-0 bak Thomas i mål. Så tok midtbanen og angrepet til Fossum over. Med Emil, Adrian, Didrik og Jon skapte vi noen gode muligheter. Et hjørnespark fra Greger ble headet i stolpen før det hele ble avsluttet med noe klabb og babb foran mål, og Adrian fikk pirket inn 2-1. Målfeiringen som Didirk og Adrian sto for var av det underholdende slaget. Didrik «kastet» Adrian i en baklengs salto. Resten av omgangen var jevn med muligheter til begge lag. Det var likevel Borg som klarte å skåre, dermed var stillingen 3-1 til pause.

2.omgang fortsatte som den første, Borg skåret først 4-1 og 5-1, før Fossum igjen reduserte til 5-2. Slik fortsatte det, Borg lagde to mål, mens Fossum fikk et. Slik fortsatte det frem til det ble 8-4. Så fikk keeper Thomas et spark i hodet og måtte ut. Dette medførte noen endringer på laget. Kampen er fortsatt jevnspilt, men i stedet for at Fossum gjør 8-5 blir det stang ut. I det neste angrepet skårer Borg sitt niende, da stang inn!! Selv om vi nok møtte et bedre lag, var dette for vår del en stang ut kamp. At det til slutt blir 13-4 skyldes at motivasjonenog innsatsen til gutta falt litt på slutten. Da fikk Borg noen enkle mål. 

På Fossum G11 spilte:
Keeper: Thomas
Forsvar: Greger, Mathias, Severin, Tarald
Midtbane/angrep: Jon, Adrian, Emil, Didrik

I dag prøver igjen, da vi reiser til Eidanger for å møte deres G11.