Dette må vi gjenta !

Torstein Røisgaard la grunnlaget for en fantastisk dag……..

Lørdag 5.3 går inn i historien som en av de mest innholdsrike og spennende dagene for Fossum J14. Ideen for denne dagen ble unnfanget på Fossum-cup tidligere i år, der Fossums 3 trenere satt og snakket med kretsens mann Torstein Røisgaard. Ideen var at Vest-Telemarks beste 14-års lag Vinje, og Fossums J14, skulle ha en hel dag sammen. Den tidligere landslagspilleren sa ja til å være med å bidra. Planen var først felles trening, deretter et riktig idrettsmessig måltid, for så å ha et foredrag fra Torstein  om hva som skal til for å bli bedre. Til slutt skulle de 2 lagene spille treningskamp. Kl. 12.00 møtte spente Vinje og Fossumjenter til trening under fantastiske forhold på Fossum Arena. Strålende sol og glimrende bane. Torstein ledet treningen med de 28 jentene, med hjelp Fossum 3 trenere. En lærerik seanse for såvel trenere som spillere. Deretter bar det ned i peisestua til kylling, ris og salat. Alt perfekt tilberedt av michelinkokken vår Geir Olav. Den neste timen fortalte Røisgaard om viktigheten av søvn, restitusjon, riktig mat og sist men ikke minst trening og egentrening. Det har sjelden vært så stille og lydhør forsamling rett etter mat. Foredraget gikk rett hjem hos de 28 jentene. Kl. 16  var det klart for treningskamp mellom de to 14-årslagene. Etter en nervøs start kom Fossum best fra 1. omgang. At spillerne var nervøse var slett ikke rart. Her var det spillere som spilte for å komme på Telemarks kretslag, Telemark toppgruppe og ikke minst bli nominert til region/landslagsamlinger. Det stod 3-0  til Fossum etter 1 omgang og det var ikke ufortjent. I 2 omgang jevnet spillet seg ut og kampen ebbet ut med 4-1 til Fossum. Iflg Røisgaard hadde 5-3 vært et mer riktig resultat. Fossums 4 mål ble satt inn av Silje 2, Mari og Frida. På Fossum lag spilte/trente følgende spillere Frida V, Camilla T, Cecilie, Rebekka, Linnea, Mari, Karoline, Pia, Oda, Silje, Ingrid, Mariken, Synne og Frida. I tillegg var våre 2 skadde spillere Hedda og Henriette sammen med spillerne. 6 timer etter ankomst takket vi farvel til våre venner fra Vinje, med en meget fornøyd trener Bård Øien i spissen.