Tusen takk jenter !

En fotball-leksjon…

For Fossums 3 lagledere som alle har sin fortid fra Kleivas landslag, Storm, takker vi dere for en oppvisningskamp mot Storm. Fossums J16  valset over Storms J16.  Storm spilte seg ikke til en sjanse !!!!!!!! Våre jenter med kaptein Malin i spissen var bedre på samtlige plasser. Forsvaret med Cecilie, Linnea, Malin, Vilde, Anne og Camilla T hadde full kontroll hele kampen. I tillegg var de med frem og overlappingene kom på rekke og rad. Midtbanen med Frida SL, Ida, Kamilla S, Frida, Mariken, Therese, Synne og Rebekka var overalt både fremover på banen og defensivt. Foran var spissene Silje og Mari farlig frempå gang etter gang. Bakerst hadde Frida i 1 omgang og Mari i andre lite å gjøre, men ordnet flott opp i de sjansene som kom. Kampen endte med 6 – 0 til Fossum og det kunne fort blitt det dobbelte. Fossums mål satt inn av Mariken 3, Silje, Therese og Kamilla S.     MAGISK !!!!