Avslutning for G10

  

Tirsdag kveld hadde Gutter 10 avslutning for sesongen 2010.   

Familien Ytterbø hadde invitert hele laget hjem til seg og Thoms fikk vist fram sin egen lekegrind, en kjempeflott fotballbane. Her koste spillerne seg med pølser og brus. Det ble også tid til en liten fotballkamp mellom de foresatte og barna. Kvelden ble avsluttet med premieutdeling og alle spillerne fikk hver sin velfortjente flotte pokal. Helt på tampen fikk også trenerteamet med Tor Odin, Tommy og Sondre en overraskende oppmuntring for den innsatsen de hadde lagt ned. Det var noe trenerne satte stor pris på!  

Vi avslutter sesongen 2010 med å takke samtlige spillere og trenere for innsatsen i sesongen 2010 og håper vi ser alle igjen da vi starter opp med forberedelser til sesongen 2011. Vi retter også en stor takk til alle foresatte som følger opp barna sine på trening og som skaper slik god steming under kampene våre.  

Vi ses igjen på Fossum Arena om ikke så lenge 😮   

Fotballkamp mellom foresatte og spillere