Ettmåls tap for Tollnes

Frida scoret på heading igjen….

For 3. kamp på rad scoret Frida S.L på en heading !!!!  I en jevnspilt kamp på Tollnes kunstgrass tapte vårt J 14 lag 2-1 mot Tollnes. Vårt lag prøvde spille sammen og lykkes i perioder med dette. Kampen bølget frem og tilbake og seieren kunne like gjerne ha endt til våre jenter. Kampen var preget av mye armbruk fra Tollnes sin side,  som dommeren ikke slo ned på. Det er synd at dommere ikke tar tak i dette, slik at denne uvanen ikke brer om seg. Dette hadde uansett ikke noe å si for resultatet. Det går igjen kamp etter kamp nå på høsten at vi har hatt stor fremgang siden vårsesongen. Dette skal vi utvikle til å bli enda bedre i løpet av vinteren. De som var med mot Tollnes var : Frida V , Sara, Mathea, Cecilie, Henriette, Hedda, Frida S.L , Karoline, Camilla, Pia, Mari, Cathrine, Stine, Synne og Ingrid.