Knepent tap for topplaget

Snøgg vant med 1 mål

Snøgg tok hjem seieren i flomlyset på Fossum Arena. Første omgang var spillemessig jevn. Snøgg ledet 1-0 før luftens «baronesse» Frida steg til værs og igjen scoret på hodet etter en av Synnes cornere. Snøgg økte til 2-1 rett før pause. I andre omgang klarte ingen av lagene å score slik at kampen ebbet ut med 2-1 til topplaget Snøgg. Spillemessig hadde Fossum et stort overtak i 2 omgang, og våre jenter som er både 1 og 2 år yngre enn motsstanderne i 1 divisjon J14 klarte seg meget bra. De har gjennom dette året fått verdifull rutine i spill på 11’r bane, og blir sannsynligvis vanskelige å hanskes med for de andre lagene i 2011. De som var med mot Snøgg : Frida V , Frida S.L, Oda , Ida , Rebekka, Henriette, Cecilie, Camilla, Linnea, Synne, Stina K, Ingrid, Hedda, Cathrine og Sara.