G10 Fossum 2 med ny storseier

G10 Fossum 2 har virkelig funnet høstformen. Etter flere gode kamper i høst var det i går kveld bortekamp mot Storm. Etter en jevn start på 1.omgang og Fossumledelse 4-2 til pause løp vi over Storm i 2.omgang og vant til slutt 10-4.

1.omgang var bare så vidt i gang. Treneren holdt på å samle sammen baller og utstyr etter oppvarmingen da den første ballen satt i nota. Hvem som sto for denne scoringen er uvisst , men at vi var raskere enn Simen Brennes scoring etter 37sekunder mot Stabæk er det ingen tvil om. Ellers var 1.omgang ganske jevnspilt hvor en humpete og forholdsvis glatt bane får ta skylden for at det fine spillet uteble. Fossum var hakket vassere foran mål og kunne gå til pause med ledelse 4-2 .

Etter pause ble det etter hvert større forskjell på lagene. Fossum gikk opp til 5-2 før Storm fikk lov å score både 5-3 og 5-4 før en Fossumspiller sa: » Vi leder fortsatt, men nå er det på tide vi scorer igjen». Som sagt så gjort. Fossum tok tak i kampen igjen og la inn noen nødvendig tøffe taklinger. Herfra og inn presset Fossum høyt og kjempet Storm ut av stilen.  Igjen viste vi hvor gode vi er på kårnere da tre av målene kom på nettopp dette, en heading og to volleyskudd. Ellers er det verdt å nevne Rikke Maries vollyskudd på utspill fra Storms keeper. Fra midtbanen fikk hun kjempetreff  og ballen gikk rett i mål. Resten av målene kom som resultat av godt spill hvor Storm var nærmest utspilt. På Fossum spilte Kim-Andre, Jon, Elise, Mattias, Rikke Marie, Adrian, Severin, og Didrik.

Til tirsdag spiller vi årets siste seriekamp mot Gulset hjemme på Fossum kl 17.00. Da er det Eigil Timland som har ansvaret da treneren er bortreist. Vi ønsker lykke til!