G10 Fossum 2 kjempet Odd ut av stilen

G10 Fossum 2 har fått innsidepasningen og mottaket til å sitte, og spiller virkelig flott fotball om dagen. I går kveld var det Odds håpefulle som sto på motsatt banehalvdel. Etter at Fossum leverte en heller svak kamp på Skagerak i våres, var det i går kveld et revansjesugent mannskap som entret banen på Fossum Arena. Men for en utfordring vi sto ovenfor. Odds gutter hadde ennå ikke tapt i årets serie!

Kampen startet friskt med overraskende høyt tempo og mange flotte angrep til begge lag. To gode keepere sørget for at det sto 0-0 etter 10 minutter. Da klarte ikke Fossum lenger å holde igjen mot det hardtarbeidende Oddelaget. 0-1 var et faktum. Men Fossum kom tilbake å utlignet bare noen minutter senere. Selv om det var en jevnspilt og morsom første omgang, kunne ikke Fossum forhindre at Odd gikk til pause med 1-2 ledelse etter at de fikk et billig mål helt på tampen. Andre omgang startet som førsteomgang sluttet. Fossum tok avspark, mistet ballen og det sto 1-3 til Odd. På daværende tidspunkt tenkte undertegnede sitt om utfallet av kampen, men spillerne viste en fantastisk arbeidsmoral. I tur og orden ble det 2-3, 2-4, 3-4 og 4-4. Med 12 minutter igjen på klokka og mørket var i ferd med å legge seg over Fossum arena, gikk Fossum for første gang opp i ledelsen. Da hadde Fossumspillerne brettet opp armene, tatt skikkelig tak i kampen og lagt igjen noen taklinger det luktet svidd av. Fossum løp nærmest Odd i senk og presset de bakover på banen. Etter flere store sjanser, deriblant tre skudd i stolpen, var det nesten et under at Fossum ikke økte ledelsen sin. Odds mannskap var kjempet ut av stilen og de var i ferd med å tape sin første kamp for sesongen. Men det ble ikke tap på Odd denne kvelden heller. I kampens aller siste spilleminutt ble et perfekt hjørnespark omsatt til et flott mål etter en god heading. Sluttresultat 5-5, et resultat begge lag var godt fornøyd med.