Storseier til Fossum 2 G10 over Skidar

Etter en litt tam start på kampen med mange støttepasninger, våknet Fossum 2 G10 og leverte en av sine bedre kamper for sesongen. Etter at Skidar hadde fått lov til å gå opp i føringen med både 1-0 og 2-1, tok til slutt alle spiller tak i kampen og vi vant til slutt 16-3. (6-2 til pause).

Fossum 2 G10 leverte en morsom og underholdende kamp Fossum arena. Før spillerne på midtbanen begynte å løpe hadde Elise som midtstopper og Kim Andre som keeper nok å henge fingrene i. Men da spillerne på midtbanen først våknet, anført av en ivrig Severin, fikk Elise og Kim Andre en heller rolig kveld på Fossum. I tur og orden scoret Rikke Marie, Didrik, Matthias, Jon, Severin og Adrian noen flotte mål. Som trener og nøytral forelder er det spesielt tre mål jeg vil trekke frem. Det første er Didriks langskudd fra 20 meter på halvspretten etter innkast fra Matthias. Ballen spratt i bakken en gang før Didrik klemte til med strak vrist. Ballen fikk en perfekt bue og satt klistret i høyre kryss. Det andre er Rikke Maries en kjempeskåring på hjørnespark. Hun listet seg inn på bakerste stolpe og hjøresparket var perfekt. På hel volley satt ballen i mål. Det siste målet som får omtale her, er målet til Jon. Adrian førte ballen opp i angrep. Da midtstopperne kom rusende ut, slo han en perfekt stikker til Jon på 10 meter. Som vi hadde trent på uka i forkant, brukte Jon en berøring på å dempe og vende 180 grader før han dro til. Et kjempeskudd nede ved venstre stolpe avsluttet et angrep som varmet et trenerhjerte. Da heller ikke vi skårer på alle målsjansene våre, var 16-3 et greit resultat.