Ned på jorda med et brak !

Etter 6 – 0 over serieleder Storm gikk det galt mot Siljan…………

J14 hadde spilt på seg mye fortjent selvtillit etter en meget god høst. Mot Siljan på en humplete Trollmyra gikk jentene på en skikkelig nesestyver. Allerede etter 1 minutt hadde Siljan puttet den første ballen i mål. Fossum jentene fikk raskt tilbake troen etter et nydelig mål av Hedda. Jentene la press på Siljan, men lange baller fra Siljans forsvarere mot en hurtig spiss og et flatt Fossum forsvar resulterte i at Siljan plutselig ledet 4 – 1. Vi fikk håp igjen da Stine tok ballen fra egen banehalvdel og forserte forbi alle Siljans spillere og scoret flott. Kampen gikk til pause med 4-2 til Siljan.  2. omgang begynte som første med et raskt Siljan mål, før Stine igjen reduserte. Deretter puttet Siljan ytterligere 2 mål og vant fortjent 7 – 3. Vi skapte mange sjanser i kampen, men marginene var ikke på vår side, og vi var heller ikke aggresive nok på Synnes flotte cornere. I tillegg tok det for lang tid før vi tok ut nok sikring i forsvaret, samt vi heller ikke klarte å avklare Siljans gode cornere. Alt i alt bør vi glemme denne kampen og se frem til neste, førstkommende mandag mot Tollnes på Fossum Arena. Vi skal hevne oss på dem ! De som var med mot Siljan idag var : Karoline, Sara, Linnea, Cecilie, Rebekka, Henriette, Cathrine, Mathea, Synne, Stine, Ida, Frida S.L , Hedda, Mari og Oda.