Jenter 9 slo til igjen!

Denne dagen hadde Sanne venta på lenge! Endelig var gipsen av og Fossums superforsvarsjente kunne være PÅ banen en hel kamp ( og ikke bare på sidelinja!) Jentene hadde tydeligvis bestemt seg i dag, det gikk ikke mange minuttene før Hedda W sørga for Fossums første scoring. Resten av første omgang var prega av mange Fossum – sjanser, Hedda W, Hedda S og Vilde bytta på å skyte, men det ble ikke flere mål. Herkules hadde et par angrep de også, men bak i forsvar jobba Kamilla, Anniken og Sanne godt. Johanne gjorde nok en gang en solid jobb i mål. I andre omgang forsattte presset, det var ordentlig spennende å se på syntes mammaene på sidelinja. Endelig fikk vi en scoring til også, Sanne tok med seg ballen fra midtlinja, gikk aleine og satte den pent inn:) Herkules fikk et mål helt på slutten, så resultatet ble 1-2. Trener Trine kunne juble sammen med en flott jentegjeng!